Projekti
Projektno delo

S finančnimi sredstvi, ki so pridobljena s pomočjo projektnih nalog, uspešno obnavljamo in vzdržujemo Sečoveljske soline.

Pošlji razglednico
Nepozaben spomin

Preko spletne strani KPSS lahko prijateljem pošljete razglednico s čudovitim motivom iz parka.

Publikacije KPSS
Publicistična dejavnost in poročila

V KPSS se ukvarjamo tudi z založništvom in izdajateljsko dejavnostjo. Obenem so tu objavljena tudi strokovna in druga poročila povezana z dejavnostjo KPSS. Prelistajte in prenesite jih!

Organizacija porok v KPSS

Poroka v parku je namenjena osebam, ki bi želele svojo poroko doživeti na poseben način.

Splošen opis dogodka
Poroka v KPSS lahko traja največ 2 uri. Lokacija dogodka je pred Casermo (trgovina "Lera" z galerijo). V primeru slabega vremena je sprejem v 1. nadstropju galerije. Število udeležencev je omejeno na 30 oseb. 


V ceni je vključena:
  • Organizacija poroke;
  • organizacija catering-a;
  • predvajanje poročne koračnice – CD.
Poroke je potrebno predhodno najaviti na telefon 05 6721 340 ali e-mail #EM#6977636d652b6b6e62687e647a646d4f637e7e7a7a70386471#EM# (vsaj 60 dni pred željenim terminom). Do poročnega prizorišča je mogoče le peš, izjemoma za mladoporočenca, fotografa in matičarja je dostop mogoč tudi z osebnim vozilom.

OPOZORILO!
V KPSS veljajo posebna pravila obnašanja!. Pred prihodom nam sporočite tudi vse morebitne zdravstvene posebnosti (težave, bolezni, alergije) posameznih udeležencev, zaradi zagotovitve kvalitetne izvedbe sprejema. Pridržujemo si pravico, da v primeru neprimernega obnašanja udeležencev ali kršenja pravil obnašanja v parku, obiskovalce zavrnemo oz. preusmerimo iz parka!
Za ceno in vse ostale informacije v zvezi z organizacijo porok vas prosimo da pokličete na 05 6721 340.