O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Nova kolesarnica s polnilnico za električna kolesa v KPSS

Na vhodu KPSS na Leri nastaja nova, sodobna kolesarnica s polnilno enoto za električna kolesa in skuterje. Električna polnilnica Clorofilla je namenjena polnjenju električnih koles in pospeševanju razvoja e-turizma. Opremljena je z uporabnim orodjem za nujno vzdrževanje ter z univerzalno tlačilko.

Polnilna postaja je zasnovana moderno v obliki drevesa, zato se prilagodi urbanemu ali gorskemu okolju. Narejena po meri se bo lepo podala mestnemu jedru, goratemu pobočju ali podeželski idili. Držala služijo tudi kot stojala za električna kolesa, h katerim se e-kolo lahko varno priklene s ključavnico. Električna polnilnica Clorofilla je oblikovno dovršena in narejena po meri. Omogoča enostavno in hitro uporabo ter polnjenje 4 koles hkrati. Clorofilla podpira kolesarjenje, kot eno najbolj trajnostnih oblik športne, rekreacijske in turistične dejavnosti.
Kot prvi smo polnilnico preizkusili mi in nanjo priklopili naš novi električni skuter Silence, ki ga uporabljamo pri navaravovarstvenem nadzoru. Nakup električnega skuterja in postavitev kolesarnice sta del aktivnosti v okviru Podnebnega sklada.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios