O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Krajinski park Sečoveljske soline - KPSS odpira svoja vrata za obiskovalce, a zaenkrat le na Leri.

Spoštovani obiskovalci KPSS in ljubitelji narave. V ponedeljek 4. maja 2020 bo KPSS ponovno odprt za obiskovanje, vendar le na območju Lere in pod določenimi pogoji. Območje Fontanigge bomo odprli takoj, ko bo to mogoče.

Zavedati se morate, da odprtje parka pomeni tudi možnost okužbe zaposlenih, saj bodo tako zaposleni kot obiskovalci uporabljali nekatere "skupne prostore" in dele parkovne infrastrukture, zato VSE NAPROŠAMO, da upoštevate navodila receptorjev na vhodu, navodila in priporočila naravovarstvenih nadzornikov ter navodila, ki bodo visela na vhodih vseh objektov namenjenih za obiskovanje.Odprta bo tudi trgovina Lera. Vstop vanjo pa pod pogoji, ki veljajo za vstopanje v trgovine z živili (razkuževanje rok, obvezna uporaba zaščitne maske). V prihodnjih dnevih bomo odprli tudi bar Fioret. Vstop vanj ne bo dovoljen, saj bosta strežba in plačevanje potekala zunaj, na terasi bara. Priporočamo brezstično plačevanje z bančno kartico. Sanitarije niso v baru in bodo na voljo vsem pod pogoji, ki bodo na vidnem mestu. Prav tako si bo mogoče ogledati Center za obiskovalce, vendar tudi tu brez razkuževanja rok in obvezne zaščitne maske ne bo šlo. Tako v Center za obiskovalce (MMC), kot v trgovini vstopajte posamično in upoštevajte varno razdaljo.Upoštevajte pravilno higieno kašlja in nasvete za umivanje rok NIJZ. Do nadaljnjega klopi, počivališča in čakalnica v KPSS ter info kioks v MMC ne bodo na voljo. Prosimo vas, da boste ob obisku razumevajoči, saj bo večkrat dnevno potrebno razkuževati vse površine, ki bodo v stiku z obiskovalci (mize in klopi bara, kljuke, vrata, vrtljiva vrata na vhodu). Vodenih ogledov skupin v parku do nadaljnjega ni.
Ostanite zdravi.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios