O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Čistilna akcija v KPSS

Prvi spomladanski dan bomo v KPSS pričeli s čistilno akcijo OČISTIMO SOLINE, zato Vas vabimo, da se nam tudi letos pridružite in sicer v soboto, 21. 3. 2020 ob 8.00 uri na vhodu v KPSS na Leri, kjer se bomo razdelili v več skupin in počistili odpadke, ki jih je v lanskem letu nanesla visoka plima, žal pa tudi ljudje.

V primeru slabega vremena se čistilna akcija prestavi na 28.3.2020.
Vsi udeleženci čistilne akcije bodo naknadno prejeli letno RFID kartico za vstop, saj smo pred letom dni v Krajinskem parku Sečoveljske soline uvedli nov režim vstopanja na območje Lere preko vrtljivih portalnih vrat s čitalcem črtne kode ali RFID kartico. 
Pred prevzemom RFID kartice, za katero bo potrebno poravnati enkratni strošek izdelave kartice v vrednosti 3 €, bodo morali vsi udeleženci čistilne akcije podpisati še priloženo izjavo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), saj bodo na RFID kartici zapisani nekateri vaši osebni podatki (ime in priimek, naslov, elektronski naslov). Za otroke, ki se bodo udeležili čistilne akcije, tako izjavo lahko podpišejo le njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Podpisano izjavo po končani čistilni akciji oddate na recepciji parka na Leri, kjer boste tudi prevzeli RFID kartico v roku do 30 dni od dneva čistilne akcije. RFID kartic na dan čistilne akcije ne bomo izdajali.
V kolikor ste že imetnik RFID kartice, stroškov izdelave ni potrebno ponovno poravnati, temveč se obstoječa kartica podaljša za dobo enega leta. 
Vabimo Vas, da se nam pridružite. KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios