O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Poslanci SDS v KPSS

Poslanska skupina SDS je v ponedeljek 14. septembra obiskala Južnoprimorsko regijo. Poslanke in poslanci so bili razdeljeni v štiri skupine in vsaka skupina je obiskala določen del Južnoprimorske regije.


Ena skupina se je tako mudila na obali, druga je obiskala Postojno in Pivko, tretja se je podala v Sežano, Divačo in Komen ter četrta Ilirsko Bistrico in občino Hrpelje-Kozina.
V prvi skupini, ki je obiskala obalo sta bila tudi predsednik SDS Janez Janša in vodja poslanske skupine Jože Tanko. Prvi obisk na obali je bil pri županu piranske občine Tomažu Gantarju, podžupanu Marinu Mahniču in predstavniku italijanske narodne skupnosti Albertu Manzinu.
Prisotni so se pogovarjali o trenutnih gospodarskih problemih v občini ter o ostalih težavah, ki zadevajo občino
Poslanska skupina je obisk nadaljevala na Sečoveljskih solinah, kjer so se srečali z direktorjem podjetja Soline d.o.o. Alojzem Jurjecem in z direktorjem Splošne plovbe d.o.o. Egonom Bandeljem. Direktor Solin je pojasnil, da je njihova sol, kljub kvaliteti, med slovenskim prebivalstvom še vedno premalo cenjena. Direktor Splošne plovbe pa je povedal, da je njihovo podjetje, kljub gospodarski krizi, poslovalo pozitivno. Delegacija, z Janezom Janšo na čelu je solinam obljubila podporo.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios