O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Čudovito morje

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije je v sodelovanju s Krajinskim parkom Sečoveljske soline ter društvom Morigenos 15.1.2014 izvedlo prireditev "Čudovito morje". Kot je povedala Bia Rakar iz Društva za opazovanje in proučevanja ptic Slovenije, je dogodek namenjen vsem ljubiteljem morja in morskih živali.

Premierno je bil predstavljen 13 minutni film o sredozemskem vranjeku. Drugi del dogodka, ki se je v multimedijski dvorani Krajinskega parka Sečoveljske soline pričel po predstavitvi filma, je bila še predstavitev knjige Vranjek "Ari in njegovo prvo potovanje". Po uvodnih prebranih odlomkih pravljice, ki jih je brala Vanesa Bezlaj, mlada ornitologijna iz Medvod, sta se občinstvu predstavili še avtorici knjige pisateljica Petra Vrh Vrezec in ilustratorka Kristina Krhin. Druženje smo zaključili s člani društva Morigenos, ki so nam predstavili delfine v slovenskem morju. 
Več o projektu si lahko preberete na njihovi spletni strani.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios