O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Prenovljen spletni portal podjetja SOLINE Pridelava soli d.o.o.

Po desetletju rasti in razvoja lastne blagovne znamke in prodajne mreže, pričenjamo novo obdobje s prenovljeno spletno stranjo www.soline.si ter popolnoma novo spletno trgovino.

Za vas smo ustvarili preprosto in prijazno uporabniško izkušnjo in verjamemo, da smo v tej nameri tudi uspeli.
Pri izdelavi strani smo v celoti sledili želji, da bi bila uporaba strani kar se da intuitivna in preprosta, zato smo vse vsebine razdelili v 4 vsebinske sklope: solinarstvo, izdelki, aktualno in o nas. Vsak sklop zaobjema širše področje, vaše raziskovanje pa vas bo pripeljalo do številnih zanimivih informacij in neznanih dejstev, tako o soli, kot o našem krajinskem parku. V kolikor želenih informacij ne boste našli na spletni strani smo za za vas dosegljivi prek vseh sodobnih komunikacijskih sredstev, kjer vam bomo z veseljem ustregli in pomagali.
Naša spletna stran ni le še eno prodajno mesto, naša spletna stran je stičišče. Stičišče ljudi, ki uživajo v kvaliteti, so vedoželjni in zahtevajo več. 
Stari Rimljani so s tem, ko so nekoga za mizo postavili blizu soli na mizi, osebi izkazali čast. Bliže ko je nekdo za mizo sedel pri soli, pomembnejši je bil; zato dragi obiskovalec, dobrodošel za našo mizo.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios