O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Odprt Thalasso Spa Lepa Vida na Leri

V Thalasso Spa Lepa Vida nudimo obiskovalcem posebno doživetje tradicionalnih talasoterapij v edinstvenem naravnem okolju, sredi solinskih polj, z naravnimi produkti pridobljenimi v Krajinskem parku Sečoveljske soline. Solinsko blato in slanica sta najpomembnejša dejavnika v talasoterapiji, ki izkorišča blagodejne učinke produktov morja, morske obale in klime za krepitev naravne odpornosti in za izboljšanje splošnega počutja.

V sklopu THALASSO SPA LEPA VIDA je več večjih in manjših bazenov. Center sestavljajo bazen za kopanje z morsko vodo, štirje manjši bazeni za terapije s slanico ter trije bazenčki za Kneipp terapijo s hladno-vročo morsko vodo. V osrednjem delu je sončna terasa, ki je namenjena izvajanju terapij s solinskim blatom.

Thalasso Spa Lepa Vida bo odprt podnevi in ob lepem vremenu vsak dan od 10. do 18. ure, v poletni sezoni julija in avgusta pa od od 9. do 19. ure. Do Thallaso Spa Lepa Vida se bo mogoče pripeljati po morju z ladjo ali po utrjeni poti z električnim vozilom.

Za več informacij si oglejte spletno stran Thalasso Spa Lepa Vida na http://www.thalasso-lepavida.si/.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios