O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Obisk muzeja solinarstva z enotno vstopnico KPSS

V letu 2012 bo obisk Muzeja solinarstva na Fontaniggeah za obiskovalce KPSS enostavnejši, saj zanj ne bo potrebno doplačati vstopnine. Za vstop v muzej bo veljala enotna vstopnica KPSS, ki velja za obe območji (Lera in Fontanigge).

Podjetje SOLINE Pridelava soli d.o.o. in Pomorski muzej Sergeja Mašere iz Pirana sta namreč pred iztekom lanskega leta podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju, ki je rezultat pogajanj med Ministrstvom za kulturo in Ministrstvom za okolje in prostor ter usklajeno s sprejetim upravljavskim načrtom Krajinskega parka Sečoveljske soline. Cena vstopnice je še vedno enaka in velja za obisk obeh območij. Skupine ali posamezniki pa si lahko z doplačilom zagotovijo voden ogled tudi v Muzeju solinarstva. Voden ogled lahko rezervirate s spletnim obrazcem. Vse dokler ne bo na območju Fontannigge za obiskovalce  zagotovljen primeren prevoz, veljajo obstoječa navodila dostopa.

Od 1. novembra do 31. marca je Muzej solinarstva zaprt. Ogled je možen po predhodnem dogovoru in splošnih pogojih, ki veljajo za vodene oglede KPSS.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios