O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

Čistilna akcija v KPSS

Potekala bo v Krajinskem Parku Sečoveljske Soline (KPSS) dne 22.3.2014 ob 10.00 uri Tradicionalna čistilna akcija OČISTIMO SOLINE je za naše okolje zelo pomembna, zato Vas vabimo, da se nam tudi letos pridružite in sicer v soboto 22.3.2014 ob 10. uri na vhodu v KPSS na mostu čez Jernejev kanal na Leri, kjer se bomo razdelili v več skupin in počistili odpadke, ki jih je v zadnjem letu sem nanesli veter, voda, žal pa tudi ljudje.

Do vhoda v KPSS pridete tako, da se peljete mimo Lucije, na vrhu klanca v Seči zavijete desno navzdol in se po tlakovani poti spustite naravnost do zapornice na vhodu v park, kjer vas bodo pričakali uslužbenci KPSS in vas usmerili dalje. Na zbirnem mestu se bomo razdelili v skupine in pod vodstvom parkovnih uslužbencev se bomo lotili dela.
Zbrane odpadke bomo že med akcijo ločevali in jih na koncu odložili na za to določena mesta. Smetnjake in vrečke za ločeno zbiranje odpadkov bo prispevalo JP Okolje Piran, za vse ostalo pa bo poskrbelo podjetje SOLINE d.o.o..
Po končanjem zbiranju odpadkov, predvidoma po 12 uri, vas vabimo na solinarski trg, pred upravno stavbo na prijetno druženje.

Akcijo so podprli tudi:
 Občina Piran
 JP Okolje Piran d.o.o.
 Turistično združenje Taperin Sečovlje,
 Prostovoljno gasilsko društvo Sečovlje
 KS Sečovlje
Za pomoč pri organizaciji akcije se vsem iskreno zahvaljujemo.
Čistilna akcija bo potekala ob vsakem vremenu, njen potek pa bomo prilagodili vremenskim razmeram. Svojo udeležbo na čistilni akciji lahko predhodno potrdite in sicer preko elektronske pošte ali #EM#6977636d652b6b6e62687e647a646d4f637e7e7a7a70386471#EM# ali na tel.št. 05 6721 350, kjer lahko dobite tudi vse dodatne informacije.
Veselim se vaše udeležbe in vas lepo pozdravljam.


Klavdij Godnič Direktor SOLINE d.o.o.KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios