O parku

Spoznavati, dojemati Sečoveljske soline

Obiskovanje

Doživljati Sečoveljske soline

Zgodovina

Preteklost Sečoveljskih solin

Upravljanje

Razumeti odgovornost do KPSS

Galerija

Videti Sečoveljske soline

Kontakt

Kontaktni podatki KPSS

PROJEKT LIFE MANSALT – Človek in narava v Sečoveljskih solinah

V Krajinskem parku Sečoveljske soline od oktobra 2010 izvajamo projekt LIFE MANSALT – Človek in narava v Sečoveljskih solinah. Glavni cilj projekta je ohraniti biotsko raznovrstnost na solinah.
"Projektna sredstva zagotavljata LIFE finančni instrument Evropske skupnosti in Vlada Republike Slovenije"

Beri več

Zadnje novice

19.09.2016

Predstavitev projekta LIFE MANSALT na dogodku ''Okrepljeni do evropskih sredstev za okolje''

V petek, 16. septembra 2016 je Ministrstvo za okolje in prostor (MOP) na Gozdarskem inštitutu v Ljubljani organiziralo predstavitveni dogodek z novinarsko konferenco v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti na Gozdarskem inštitutu Slovenije v Ljubljani. Dogodka se je udeležila tudi ministrica Irena Majcen. Slovenija dosega visoko kakovost projektov v okviru EU programa LIFE, MOP pa ima za cilj s projektom spodbuditi še več prijav za nepovratna evropska sredstva.

Beri več
19.09.2016

Razstava mozaikov N°207

V petek, 17.9.2016 smo v Casermi odprli razstavo mozaikov N°207 avtorja Aljaža Vidrajza , ki je skupaj s svojimi tečajniki ustvaril niz tematsko raznovrstnih mozaikov. Motivi se prelivajo od klasičnega rimsko-keltskega mozaika do sodobnih s pokrajinskimi temami in v mozaik prelitimi znanimi likovnimi umetninami, ki so jih tečajniki ustvarili v učne namene.

Beri več
03.09.2016

Anketa CARS-OUT!

V okviru CARS-OUT! projekta bodo v KPSS urejene poti in nabavljena transportna sredstva za doživljanje narave v parku na okolju prijazen način.

Beri več
02.09.2016

Druga mrežijada v KPSS

V nedeljo 21.8.2016 se je na Stojbah (Fontanigge) končala druga Mrežijada, kot smo z delovnim naslovom poimenovali strokovno srečanje obročkovalcev iz vse Slovenije.

Beri več
<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja >>
KPSS © 2006 - 2011, Vse pravice pridržane!   |  Spletni piškotki Izdelava spletnih strani: Editor Studios